Velkommen til oppstart av vårsesongen 2021

 

Med bakgrunn i søndagens pressekonferanse vedr smittesituasjonen i Norge, ser vi oss nødt til å utsette treningsstarten  mandag 4. januar og torsdag 7. januar.

Vi håper å kunne starte opp mandag 18. januar og torsdag 21. januar. 

Vårsesongen starter opp etter de samme retningslinjene som høsten 2020.

Bredde barn:

Vi starter opp igjen med de samme gruppene som vi avsluttet med i desember. (20 personer inkl. trenere). Alle ferdig skiftet før de kommer på trening.

  • 3 åringene får ha med en foresatt som sitter på tribunen.
  • 4 åringene kan ha med en foresatt som må sitte i garderoben m/bunnbind og 1 m avstand.
  • 5 åringene blir levert og hentet i døren.

Disse tre gruppene bør av smittehensynikke ha drikkeflaske med på trening.

  • 1.– 5. klasse gutter og jenter blir levert og hentet i døren, helst ikke drikkeflaske.
  • Tropp bredde møter opp som i desember.

 

Voksne:

Starter opp etter samme regler som i høst. Maks 20 i  hver gruppe på de forskjellige treningene. Ta med eget treningsunderlag. Mail vil bli sendt ut til de som registrerte seg i høst.

 

Med bakgrunn i smittevern for idretten i Norge, må vi forberede for å starte opp på gult nivå. Det vil blant annet bety at vi bare kan gi tilbud til 20 personer pr. gruppe. For å kunne gi treningstilbud til så mange som mulig, vil det bare være anledning  å delta på et parti/time pr uke. Partiene vil være faste, ingen kan bytte mellom partiene.


NB! Ingen syke skal møte på trening.

 

Turngruppen vil sørge for ekstra renhold i sal og garderober mellom hvert parti. Håndvask (håndsprit) må gjennomføres når du kommer og når du går fra hallen.


Gym- og turnaktivitetene i salen kan gjennomføres med normal kontakt og med sikring for barn og unge under 20 år. Voksne over 20 år skal holde 1 meters avstand under trening. Alle voksne må bruke egen matte/håndkle/drikkeflaske under trening. Dusjene kan ikke benyttes.

Her kan du lese retningslinjene og anbefalingene fra Norges Gymnastikk- og Turnforbund om koronasituasjonen

Denne linken legges inn under her https://gymogturn.no/…/05/12/koronainformasjon-samleside-n…/

 

 

Påmelding

Det blir ingen påmelding for vårsesongen. Når vi tok juleferie i desember var alle partiene fullbooket. Dersom det skulle bli noen ledige plasser ved oppstart av vårsesongen vil det legges ut info om det på siden her. Det vil tidligst skje i uke 2.

Dersom det er medlemmer som var med i høst, men som ikke skal fortsette våren 2021 er det fint om dere melder dette til turn@laksevag.no 

Levert av IdrettenOnline