ETTERLENGTET NM-GULL TIL GUTTENE FRA BERGEN

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 29. Mar 2023

ENDELIG KOM GULLET HEM

Det var under lørdagens Norgesmesterskap i Troppsgymnastikk Nasjonale klasser i Drammen at TeamGym Bergen stakk av med seieren i trampett.

Herretroppen gjennomførte en solid konkurranse med gull i trampett, sølv i frittstående og bronse i tumbling.

I Troppsgymnastikk har ikke noen klubber i Bergen tatt NM gull i senior-trampett siden år 2000, så dette var en fantastisk prestasjon.

TeamGym Bergen er et samarbeid mellom Salhus Turn & Idrettslag, Laksevåg Turn & Idrettslag og Sotra Sportsklubb. Målet er å tilby et attraktivt og godt konkurransemiljø for utøvere fra 16 år og oppover. Når vi ser på antallet unge som ønsker å trene, og resultatene som nå kommer, må vi kunne si at dette er en stor suksess.

Vi hadde også med to kvinnetropper som gjennomførte en strålende konkurranse og som snuste på 3.plassen.

Gjengen skal i juni delta på Teamgym NM i Bodø, hvor gulroten er billett til Nordisk Mesterskap på Island i november. Vi skal prøve å kvalifisere både et kvinne- og et herrelag.CHRISTINE ER TATT UT TIL JUNIOR-VM I APPARATTURN

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Mar 2023

I helgen ble det avholdt juniorsamling i Leirskallen. I følge landslagssjef Antonio Egri var det en «veldig produktiv samling som viser at gymnastene har gjort store fremskritt». På samlingen deltok både landslagsgymnaster og hospitanter. Vår egen Christine Kubon er hospitant på landslaget og var svært spent før helgens samling. Lørdag var det nemlig gjennomkjøringskonkurranse med uttak til  junior-VM i Tyrkia.

Christine leverte godt og kvalifiserte seg til VM sammen med andslagsgymnastene Hannah Onyinye Ifeanyi (Oslo TF) og Kristine Pettersen Hammerø (Aalesunds TF).  Junior-VM går av stabelen i Antalya, Tyrkia, 29.mars til 2.april. 

Joanna Uracz reiser som trener og Anne Torill Nordli skal dømme i konkurransen.

Vi gratulerer med uttaket! Dette er stor stas :)!

Årsmeldingen for 2022

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 14. Mar 2023

Hei.

Vedlagt er årsmeldingen for LTI for 2022.

Årsmelding LTI - 2023 siste.pdf

Hilsen

Hovedstyret6 PLASS TIL JULIE I WORLD CUP I COTTBUS

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 7. Mar 2023

Julie Erichsen deltok nylig i Word Cup i Cottbus der hun kjørte en veldig fin skranke øvelse (12,700) som holdt til en finaleplass. Hun endte på en fin 6.plass  i finalen, med karakteren  12,566.

Dette lover godt for fremtiden :)