Ellevill helg i Skien

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 28. Jun 2022

I helgen deltok troppsgymnastene våre på senior NM i Skien. Og for en helg det ble! 

Teamgym Bergen, et samarbeidsprosjekt mellom Salhus, Sotra og Laksevåg, stilte med et herrelag og et damelag på lørdagens kvalik i Stavernshallen. Begge lag presterte over par, men dessverre hadde ikke jentene marginene på sin side og kvalifiserte seg derfor akkurat ikke til søndagens finaler. Gutta derimot kvalifiserte seg som nummer 4 av 4 lag og var storfornøyd med det. 

 Søndagens finaler ble avholdt i Skien og direktesendt på NRK1 i forbindelse med NM- veka. Da Laksevåg entret banen som første lag ut i tumbling var det ingen som hadde de store forventingene, spesielt ikke etter en litt ruskete kvalik, men gutta fra Bergen fikk raskt hallen til å måpe. De åpnet med en knallsterk førsteserie. "Ambisiøs" som kommentatoren på NRK kalte den. Og de nailet det! 2 og 3 serien som fulgte var vel så bra og jubelen stod i taket. 18 av 18 til beina! Aldri før har de kjørt så bra i en nasjonal konkurranse. Gutta ble belønnet med karakteren 20,400- en meget solid og sjelden karakter på tumbling. Trampettkjøringen var nesten like bra, kun et par ustø landinger og et lite fall. Etter to apparater var Laksevåg i ledelsen og forhåndsfavorittene stod slukøret og så på. Ingen hadde forventet at Laksevåg skulle være med i gullkampen. Bergenserne storkoste seg. Siste apparat, frittstående, ble avgjørende. Guttene hadde en flott kjøring, men med noe rusk i vanskene holdt det dessverre ikke helt inn. Gullguttene fra Bergen endte opp med en flott bronse og vi kunne ikke vært mer stolt.

Vi gleder oss til å følge utviklingen videre. DETTE VAR GØYERE ENN GØYEST!
Medaljefangst på Senior NM for turn kvinner og turn menn

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 20. Jun 2022

I helgen deltok Harald Grimsrud Wibye, Fredrik Bjørnevik Aas, Jonas Dølvik, Isak Hovden Gjelsten, Juliane Amalie Tøssebro og Kaya Emilie Lauvik Skjoldal på Senior NM for turn kvinner og turn menn i Elverum. Til tross for litt knall og fall ble det en innbringende helg for gymnastene våre, og Laksevåg kan skryte av å ha Norgesmestere i hele tre enkeltapparater. Juliane vant gull i hopp og frittstående og dølv i skranke og bom. Hun vant også bronse i lørdagens mangekamp. Fredrik vant sølv i frittstående, mens Harald tok gull i skranke, og sølv i både ringer og hopp. Guttelaget gjorde en sterk fellesinnsats og vant lagsølv bak Oslo 1. Vi bøyer oss i støvet for våre flinke utøvere.

MEDALJELISTE:
🥇til @harald.wibye i skranke
🥇til @julianetoss i hopp
🥇 til @julianetoss i frittstående
🥈til @julianetoss i skranke
🥈til @julianetoss i bom
🥈til @fredrikbaas i frittstående
🥈til @harald.wibye i ringer
🥈til @harald.wibye i hopp
🥈til gutta
🥉til @julianetoss allround

 Jonas leverte i Kabelvåg

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 13. Jun 2022

Helgen 11-12 juni deltok Jonas Dølvik på  Junior NM i Apparatturn. Jonas er en god allrounder og gjorde en solid innsats i samtlige apparater. Totaltsummen ble 66.850 poeng, noe som holdt til en flott 7. plass . Han kvalifiserte seg også til skrankefinalen om søndagen der han tok en 5 plass. Vi gratulerer Jonas med flotte resultater. Her avbildet med en stolt trener, Fredrik Bjørnevik Aas.
Har du lyst til å bli trener hos oss?

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 9. Jun 2022

Turngruppen søker etter flere trenere til breddepartiene.

Blir du student i Bergen ti høsten? Eller har du sluttet med idrett, men savner å være en del av et miljø. Bli med som trener i LTI.

Vi kan tilby et flott, kompetent og levende trenermiljø, ivrige gymnaster og muligheter for å ta kurs. Lønn etter avtale. 

Hvis du har drevet med turn, dans eller parkour er det en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du har lyst til å være med og spre idrettsglede til barn og unge.

Ta kontakt med turnkoordinator@laksevag.no hvis du synes dette høres spennende ut.Gymfest i Vest

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 9. Jun 2022


9 av våre flotte gymnaster storkoste seg på Gymfest i Vest i Etne. Turnglede, høye svev, dans og sene kvelder. Nye vennskap. Første konkurranse for mange. Gull i frittstående. Turntog og oppvisning. 

Oppsummering fra gymnastene; ALT VAR GØY!