Har du lyst til å begynne og turne hos oss til høsten?

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 26. Apr 2022

Påmeldingen til høst 22/vår 23 åpner i August.

Det vil bli lagt ut info både her og på facebook når det nærmer seg.

Ta kontakt med vår turnkoordinator på mail: turnkoordinator@laksevag.no hvis du har noen spørsmål :)Fornøyde Laksevågturnere på Norges Cup

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 26. Apr 2022

23-24 april deltok Malin, Ida Tomine, Mildrid og Andrine på Norges Cup 2 i Hokksund. Jentene konkurrerer i klasse 1 og alle sammen gjorde en god konkurranse. Ida Tomine fikk beste plassering av våre med en flott 20 plass av 98! 

Vi gratulerer jentene med vel gjennomført konkurranse!

Fullstendig resultatliste finner dere her 

Spreke gymnaster på Aktivitetsdag i Laksevåghallen

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 25. Apr 2022

 Lørdag 23.04 hadde vi Aktivitetsdag for spreke Laksevågturnere mellom 6 og 10 år. Det ble en super dag med mange flotte opplevelser for både store og små. Dagen ble avsluttet med oppvisning for foreldrene. Tusen takk til våre sporty trenere som snudde seg rundt og laget et kjempefint arrangement for gymnastene. Dette skal vi gjøre flere ganger :)!Vet du at LTI har en hytte øverst i Nordnesdalen?

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Apr 2022

LTI-hytten

Laksevåg Turn- og Idrettslag er så heldig å eie en hytte som ligger øverst i Nordnesdalen. Hytten er åpen hver søndag hele året igjennom. Her kan du stikke innom på din vandring i fjellet, få tørket dine våte sokker ved en varm ovn samtidig som du kan nyte en varm kopp kaffe eller buljong. Her er også brus til barna. 

Medlemmer av hyttestyret er alltid parat til å ønske deg velkommen. Hytten har i alle år vært samlingspunkt for lagets medlemmer med familie 2. juledag. Det er blitt en tradisjon at vi møtes her og ønsker hverandre God Jul og slår av en prat mens vi venter på neste bordsetning. 

For deg som aldri har vært i LTI – hytten og heller ikke vet hvor den ligger kan vi opplyse at den kan nåes langs fine stier fra Lyngbø, Nipedalen, Nygård, Kringsjå, Laksevåg, Melkeplassen og Fyllingsdalen.

Alle er hjertelig velkommen !!!!!


Kretskonkurranse i troppsgymnastikk

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Apr 2022

Den første helgen i Vinterferien deltok våre flotte troppsgymnaster på årets første kretskonkurranse. Mange av dem for aller første gang!!! Vi er superstolte av hele gjengen! Takk til Sotra Turn for et vellykket arrangement.

Resultatene finner dere her 
Ny klubbkolleksjon

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Apr 2022

VI har fått ny klubbkolleksjon. Dere finner den hos Intersport på Laksevåg senter
World cup deltakelse for Juliane

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Apr 2022

Den første helgen i april deltok Juliane Amalie Tøssebro fra Laksevåg Turn og Idrettslag på World Cup i Baku, Azerbaijan sammen med Mali Neurater fra Oslo Turnforening.

Juliane hadde en fin konkurranse og gjorde en god prestasjon på bom med 12,1 p, noe som holdt til en solid 16.plass. I skranke ble det en 24 plass med poengsummen 10.216. Dessverre var Juliane litt uheldig i frittstående og fikk fall på siste volte, og dermed 10,866 p. 

Landslagstrener Joanna Uracz anser starten på konkurransen som vellykket. - Vi unngikk ikke feil, men det er ikke store feil vi gjør. Det vil sikkert være enkelt å rette dem til neste konkurranse.

Vi gratulerer Juliane med vel gjennomført konkurranse. Flotte resultater på den første nasjonale konkurransen i 2022

Postet av Laksevåg Turn og Idrettslag den 21. Apr 2022

02-03 April deltok seniorene våre på årets første nasjonale konkurranse på Sotra! Harald Wibye tok den jeve førsteplassen med 79.400 poeng🏆! Det ble en solid 5. plass på Jonas Dølvik med poengsummen 61.050, mens Fredrik Aas bare kjørte 4 apparater denne gangen pga. kneskade. 

Vi gratulerer gutta med en fantastisk innsats🙌